KORONA-TIEDOTE

KORONA-TIEDOTE

PÄIVITYS 4.2.2022

AVI:n uuden ohjeen myötä tilaisuuksiin voidaan ajalla 5.-18.2. ottaa väkeä 75% istumapaikoista, joka tarkoittaa Kotikirkossa n. 50 henkeä. Huolehditaan edelleen turvaväleistä ym. hygieniakäytänteistä. Jumalanpalveluksia voi tuttuun tapaan seurata edelleen myös UskoTV:n kautta.

PÄIVITYS 25.1.2022

Noudatamme AVI:n tilojen käyttöä koskevaa määräystä ajalla 23.1.-20.2. Tilaisuuksiin voi osallistua 20 henkilöä. Huolehdimme turvaväleistä ja hygieniakäytänteistä. Yhteislauluista luovutaan. Sunnuntain tilaisuudet lähetetään myös UskoTV:n kautta.

PÄIVITYS 1.1.2022

Noudatamme AVI:n 20 hengen kokoontumisrajoitusta ajalla 3.-31.1. Pienryhmien kokoontumisissa huolehdimme tilanteen vaatimista hygienia- ja turvakäytänteistä. Sunnuntain päätilaisuudet lähetetään UskoTV:n kautta.

PÄIVITYS 7.12.2021

Noudatamme AVI:n 50 hengen kokoontumisrajoitusta ajalla 6.12. – 5.1. sekä huolehdimme tilanteen vaatimista hygienia- ja turvakäytänteistä. Lisätietoa: Suomen Helluntaikirkon koronatiedote.

PÄIVITYS 12.8.2021

Kotikirkon suunnitelmana lähikontaktien välttämiseksi AVI:n määräyksestä ajalla 13.8.-9.9. olemme tehneet seuraavat toimenpiteet kokoontumisten jatkamiseksi turvallisesti:

  • Istumapaikkojen lukumäärää on vähennetty ja rivien järjestystä muutettu siten, että 2 metrin turvaväli toteutuu seurueittain.
  • Tiloissamme on vahva maskisuositus.
  • Käsidesiä on tarjolla useassa pisteessä ja hygieniaohjeita esillä.
  • Yhteislaulamista vältetään.
  • Mahdollisen tartunnanjäljityksen helpottamiseksi tilaisuuden osallistujat todetaan ottamalla läsnäolijoista yhteiskuva, jota säilytetään kuukauden ajan (tietosuojaseloste ilmoitustaululla).

PÄIVITYS 4.6.2021

Väkimäärään perustuvat rajoitukset ovat poistuneet, mutta turvavälejä (1m) ja muita suosituksia edelleen noudatetaan. Tervetuloa oireettomana, hyvä hygienia ja maskisuositus huomioiden.

PÄIVITYS 12.5.2021

Tilaisuudet paikan päällä Kotikirkossa avataan 50 hengelle AVI:n päätöksen mukaisesti ajalla 12.5.-1.6. turvaohjeita ja suosituksia noudattaen.

PÄIVITYS 28.4.2021

AVI nostaa kokoontumisrajan 20 henkilöön ajalla 1.-16.5. Sunnuntain jumalanpalvelukset joudutaan edelleen lähettämään vain UskoTV:n kautta, mutta rukous- ym. pienryhmien kokoontumisia voidaan pitää sallituissa rajoissa turvaohjeita noudattaen.

PÄIVITYS 29.3.2021

10 hengen kokoontumisrajoitukset jatkuvat 30.4. saakka. Sunnuntain jumalanpalvelukset lähetetään UskoTV:n kautta. Rukous- ym. pienryhmien kokoontumisia voidaan pitää sallituissa rajoissa turvaohjeita noudattaen.

PÄIVITYS 4.3.2021

10 hengen kokoontumisrajoitukset jatkuvat 31.3. asti. Sunnuntain jumalanpalveluksemme lähetetään UskoTV:n kautta. Pienryhmien rukous- ym. kokoontumisia voidaan pitää sallituissa rajoissa turvaohjeita noudattaen.

PÄIVITYS 8.2.2021

10 hengen kokoontumisrajoitukset jatkuvat 1.3. asti, joten sunnuntain jumalanpalveluksemme lähetetään edelleen UskoTV:n kautta. Pienryhmien rukous- ym. kokoontumisia voidaan pitää sallituissa rajoissa turvaohjeita noudattaen.

PÄIVITYS 14.1.2021

Aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa 10 hengen koronarajoitusta ainakin 8.2. asti, joten siihen saakka tilaisuuksiimme voi osallistua pääsääntöisesti vain UskoTV:n ja Facebookin kautta.

PÄIVITYS 21.12.2020

Aluehallintoviraston uuden päätöksen myötä sunnuntain tilaisuuksiimme voi osallistua ajalla 22.12.-17.1. vain UskoTV:n välityksellä. Rukous- ja hartaushetkiä pidetään Facebookin kautta.

PÄIVITYS 2.12.2020

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston uusien kokoontumisrajoitusten myötä sunnuntain tilaisuuksiimme ajalla 2.-21.12. voi osallistua ainoastaan UskoTV:n välityksellä.

PÄIVITYS 21.5.2020

Jumalanpalveluksia ja rukousiltoja aletaan pitää Kotikirkolla kesäkuun alusta lukien valtionhallinnon ja viranomaisten suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta noudattaen. Tilojen järjestelyiden suhteen on tehty muutoksia, jotta ohjeistetut turvavälit toteutuvat käytännössä. Tilaisuuksia lähetetään UskoTV:n ja Facebookin kautta edelleen.

PÄIVITYS 14.5.2020

Kokoontumisrajoitus jatkuu 31.5. saakka, jonka jälkeen enintään 50 hengen tilaisuuksia on mahdollista järjestää turvavälit ym. suositukset huomioiden. Tiedotamme kokoontumisten mahdollisesta aloittamisesta lähempänä kesäkuun alkua. Riskiryhmille suositus on edelleen välttää kokoontumisia. Tilaisuuksia lähetetään UskoTV:n ja Facebookin kautta jatkossakin.

PÄIVITYS 2.4.2020

Valtioneuvoston 31.3. päätöksen mukaisesti kokoontumisrajoitus jatkuu ainakin 13.5. saakka, johon asti myös seurakunnan kokoontumiset ovat tauolla. Tilaisuuksien nettilähetyksiä jatketaan UskoTV:llä ja Facebookin kautta. Yli 70 vuotiaisiin seurakuntalaisiin on oltu yhteydessä avun tarvetta kartoittaen, jota pyritään järjestämään tilanteen vaatiessa.

PÄIVITYS 16.3.2020

Suomen hallituksen ilmoittaman tiukennetun kokoontumisrajoituksen myötä kaikki seurakuntamme tilaisuudet ovat tauolla ainakin 13.4. saakka. Tilaisuuksia jatketaan mahdollisuuksien mukaan nettilähetyksinä. Vuosikokous 22.3. siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

PÄIVITETTY TIEDOTE 15.3.2020

Olemme päättäneet keskeyttää toistaiseksi seurakunnan toiminnan (jumalanpalvelukset paikan päällä, lapsi- ja nuorisotyö ym.) lukuunottamatta tiistain ja torstain rukouskokoontumisia Suolahdessa sekä pienimuotoisia kotiryhmiä. Paikan päällä pidettävien sunnuntain jumalanpalvelusten tilalla lähetetään tilaisuuksia kuultavaksi UskoTV:n kautta. Vuosikokous jäsenille su 22.3. klo 11 (ei varsinaisesti avoin yleisötilaisuus) pyritään pitämään normaalisti, ellei valtakunnallista kokoontumiskieltoa laajenneta.

TIEDOTE 13.3.2020

Suolahden Helluntaiseurakunta seuraa tiiviisti koronavirustilannetta ja siihen liittyvää Suomen hallituksen ja viranomaisten tiedotusta (THL, AVI).

Tällä hetkellä olemme peruneet 20.3. järjestettävän Kids’ Action Night -tapahtuman yhtenäiskoululla, samoin hartaus- ja ehtoollisvierailut ikääntyneille ja laitoksiin, sekä pelivuorot yhdessä vapaasrk:n kanssa Äänekosken kaupungin ohjeistuksen mukaisesti. Myös Mummola-nuorisocafé on tauolla ainakin 15.4. saakka ViaDia ry:n päätöksellä. Ks. tarkemmat tiedot tilaisuuksista.

Jumalanpalveluksia ja muuta toimintaa jatketaan, mutta tilanne voi muuttua nopeasti, josta tiedotetaan nettisivuilla ja somessa. Olemme lisänneet ohjeistusta ja käytännön toimia hygieniaan liittyen, mm. kättelyn välttäminen, käsidesin saatavuus, pintojen puhtaus. Emme toistaiseksi järjestä ruokailuja emmekä ehtoollisen jakoa. Ethän saavu tilaisuuksiin flunssaisena tai jos pelkäät erityistä tartuntariskiä.

Jumalanpalveluksiamme voi kuunnella netistä UskoTV:n kautta. Mahdollisesti muitakin live-kanavia otetaan käyttöön (Youtube, Facebook).

Asiaankuuluvan varautumisen lisäksi nyt on syytä rukoilla kaupunkimme, maamme ja koko maailman puolesta. Jumalaan luottaen voimme olla turvallisella mielellä siitä, että Hän pitää meistä huolen! Jos kaipaat lisätietoa tai yhteydenottoa hengellisiin huolenaiheisiin liittyen, lue lisää uskoontulosta ja ota rohkeasti yhteyttä!

Jani Utriainen
seurakuntatyöntekijä
041 443 9991

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret // Sinun turvanasi on Herra, sinun kotisi on Korkeimman suojassa // Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut.

5. Moos. 27:33 // Ps. 91:9 // Room. 8:37