KORONA-TIEDOTE

PÄIVITYS 21.5.2020

Jumalanpalveluksia ja rukousiltoja aletaan pitää Kotikirkolla kesäkuun alusta lukien valtionhallinnon ja viranomaisten suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta noudattaen. Tilojen järjestelyiden suhteen on tehty muutoksia, jotta ohjeistetut turvavälit toteutuvat käytännössä. Tilaisuuksia lähetetään UskoTV:n ja Facebookin kautta edelleen.

PÄIVITYS 14.5.2020

Kokoontumisrajoitus jatkuu 31.5. saakka, jonka jälkeen enintään 50 hengen tilaisuuksia on mahdollista järjestää turvavälit ym. suositukset huomioiden. Tiedotamme kokoontumisten mahdollisesta aloittamisesta lähempänä kesäkuun alkua. Riskiryhmille suositus on edelleen välttää kokoontumisia. Tilaisuuksia lähetetään UskoTV:n ja Facebookin kautta jatkossakin.

PÄIVITYS 2.4.2020

Valtioneuvoston 31.3. päätöksen mukaisesti kokoontumisrajoitus jatkuu ainakin 13.5. saakka, johon asti myös seurakunnan kokoontumiset ovat tauolla. Tilaisuuksien nettilähetyksiä jatketaan UskoTV:llä ja Facebookin kautta. Yli 70 vuotiaisiin seurakuntalaisiin on oltu yhteydessä avun tarvetta kartoittaen, jota pyritään järjestämään tilanteen vaatiessa.

PÄIVITYS 16.3.2020

Suomen hallituksen ilmoittaman tiukennetun kokoontumisrajoituksen myötä kaikki seurakuntamme tilaisuudet ovat tauolla ainakin 13.4. saakka. Tilaisuuksia jatketaan mahdollisuuksien mukaan nettilähetyksinä. Vuosikokous 22.3. siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

PÄIVITETTY TIEDOTE 15.3.2020

Olemme päättäneet keskeyttää toistaiseksi seurakunnan toiminnan (jumalanpalvelukset paikan päällä, lapsi- ja nuorisotyö ym.) lukuunottamatta tiistain ja torstain rukouskokoontumisia Suolahdessa sekä pienimuotoisia kotiryhmiä. Paikan päällä pidettävien sunnuntain jumalanpalvelusten tilalla lähetetään tilaisuuksia kuultavaksi UskoTV:n kautta. Vuosikokous jäsenille su 22.3. klo 11 (ei varsinaisesti avoin yleisötilaisuus) pyritään pitämään normaalisti, ellei valtakunnallista kokoontumiskieltoa laajenneta.

TIEDOTE 13.3.2020

Suolahden Helluntaiseurakunta seuraa tiiviisti koronavirustilannetta ja siihen liittyvää Suomen hallituksen ja viranomaisten tiedotusta (THL, AVI).

Tällä hetkellä olemme peruneet 20.3. järjestettävän Kids’ Action Night -tapahtuman yhtenäiskoululla, samoin hartaus- ja ehtoollisvierailut ikääntyneille ja laitoksiin, sekä pelivuorot yhdessä vapaasrk:n kanssa Äänekosken kaupungin ohjeistuksen mukaisesti. Myös Mummola-nuorisocafé on tauolla ainakin 15.4. saakka ViaDia ry:n päätöksellä. Ks. tarkemmat tiedot tilaisuuksista.

Jumalanpalveluksia ja muuta toimintaa jatketaan, mutta tilanne voi muuttua nopeasti, josta tiedotetaan nettisivuilla ja somessa. Olemme lisänneet ohjeistusta ja käytännön toimia hygieniaan liittyen, mm. kättelyn välttäminen, käsidesin saatavuus, pintojen puhtaus. Emme toistaiseksi järjestä ruokailuja emmekä ehtoollisen jakoa. Ethän saavu tilaisuuksiin flunssaisena tai jos pelkäät erityistä tartuntariskiä.

Jumalanpalveluksiamme voi kuunnella netistä UskoTV:n kautta. Mahdollisesti muitakin live-kanavia otetaan käyttöön (Youtube, Facebook).

Asiaankuuluvan varautumisen lisäksi nyt on syytä rukoilla kaupunkimme, maamme ja koko maailman puolesta. Jumalaan luottaen voimme olla turvallisella mielellä siitä, että Hän pitää meistä huolen! Jos kaipaat lisätietoa tai yhteydenottoa hengellisiin huolenaiheisiin liittyen, lue lisää uskoontulosta ja ota rohkeasti yhteyttä!

Jani Utriainen
seurakuntatyöntekijä
041 443 9991

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kantavat ikuiset käsivarret // Sinun turvanasi on Herra, sinun kotisi on Korkeimman suojassa // Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut.

5. Moos. 27:33 // Ps. 91:9 // Room. 8:37

Ks. myös: Suomen Helluntaikirkon ohjeistuksia seurakunnille