Nuoret

Toimintaa varhaisnuorille ja nuorille

Nuortenillat, leirit

Nuortenillat n. 13-25 vuotiaille

Nuoret kokoontuvat tällä hetkellä joka toinen keskiviikko Kotikirkolle klo 19, käynti takaovesta. Iltaan kuuluu Raamatun opetus ja siitä keskustelua, rukousta, ylistystä, iltapalaa, pelailua ja vapaata yhdessäoloa. Myös Äänekosken helluntaisrk:n illoissa on vierailtu. Nuortenleiri on pidetty yleensä syksyllä Kangaslammen leirikeskuksessa. Lisäksi on vierailtu tapahtumissa ja konserteissa.

Varhaisnuortenillat

Varkki-illat n. 10-13 vuotiaille

Varkkarit kokoontuvat Kotikirkolla joka toinen ke klo 17. Iltaan kuuluu lyhyt hengellinen osuus, hauskaa tekemistä ja pelailua, retkiä, yhdessä leipomista yms.

Mummola-nuorisocafé

Turvallista lauantai-illan viettoa

Vuoden 2019 helmikuussa aloittanut Mummola-nuorisocafé toimii Vapaasrk:n ViaDia ry:n alaisena entisissä Siwan tiloissa, Asemakatu 8. Pääsääntöisesti joka toinen lauantai klo 18.30-21.30 avoinna olevassa kahvilassa tarjoillaan ilmaiseksi iltapalaa, pelaillaan biljardia, pingistä ym.

Iltaan kuuluu klo 20 vapaaehtoinen juttutuokio ajankohtaisista aiheista, kuten kiusaaminen, päihteet ja kristinuskoon liittyvät teemat. Kahvila on päihteetön, samoin energiajuomien tuominen on kielletty.