Lähetystyö

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Mark. 16:15

Lähettimme Hannu Lahtinen

Suolahdessa saatu kutsu saavuttamattomien kansojen pariin on kantanut pitkälle. 2000-luvulla Lahtiset asuivat useita vuosia Jordaniassa. Sen jälkeen Hannu työskenteli Fidan koordinaattorina kiertäen ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Hannu toimii osakannatuksella seurakuntamme lähettinä Marttyyrien Ääni -järjestön palveluksessa.

Etiopian ”puskapapit”

Seurakuntamme kannattaa Fidan kautta tällä hetkellä kolmea ”puskapappi”-evankelistaa Etiopiassa. Säännöllisen kuukausikannatuksen ohella puskapapeille on hankittu mm. Raamattuja ja kulkuvälineitä työtä helpottamaan.

Lastenkoti Intian Dimapurissa

Seurakuntamme lapsityöllä on useiden vuosien ajan ollut kummikannatuskohteena Intian Dimapurissa sijaitseva orpokoti, jota on säännöllisesti tuettu mm. kirppis-varoin.

Operaatio Joulun Lapsi

Lähetysjärjestö Patmoksen Operaatio Joulun Lapsi -lahjakeräys on ollut lapsityömme hieno ponnistus jo useana jouluna.

Eväät elämään

Olemme useana vuonna olleet mukana Fidan Eväät elämään -lipaskeräyksessä. Myös Tähtien alla -konsertin tuotto on ohjattu Fidan kautta tehtävään kehitysaputyöhön.

Lähetyspiirit, myyjäiset

Varoja lähetystyöhön on kerätty Suolahdessa, Äänekoskella ja Sumiaisissa toimivien lähetyspiirien sekä myyjäisten, kirpputorin ja lähetyslounaiden kautta.

Karjalantyö

Jaakko Kalkun johdolla on tehty 90-luvulta saakka lähetys- ja avustustyötä Karjalassa, Pitkärannan kaupungissa sekä Impilahden pitäjässä.

Hannu Lahtisen Hän kutsui minua -kirjan julkistus v. 2016
Dimapurin lastenkoti
Fidan Eväät elämään -keräys
Lähetyspiiri
Patmoksen operaatio Joulun Lapsi