Lähetystyö

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Mark. 16:15

Lähettimme Hannu Lahtinen

Suolahdessa saatu kutsu saavuttamattomien kansojen pariin on kantanut pitkälle. 2000-luvulla Lahtiset työskentelivät seurakuntamme lähetteinä useita vuosia Jordaniassa, jonka jälkeen Hannu palveli kannatuksellamme Fidan koordinaattorina eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Hannu toimii osakannatuksella seurakuntamme lähettinä Marttyyrien Ääni -järjestön palveluksessa.

Sini ja Joonas Morja

Morjat lapsineen palvelevat seurakuntamme osakannatuksella lähetystyössä Espanjan San Javierissa paikallisen La Fuente Viva -seurakunnan yhteydessä. Työnantajana toimii Lahden Helluntaiseurakunta, mukana kannatuksessa on myös Padasjoen Helluntaiseurakunta. Fidan koordinoimaan kaksivuotiseen lähetysharjoitteluun sisältyy mm. perhetyön käynnistämistä ja Afrikasta saapuvien maahanmuuttajien tavoittamista.

Etiopian ”puskapapit”

Seurakuntamme kannattaa Fidan kautta tällä hetkellä kolmea ”puskapappi”-evankelistaa Etiopiassa. Säännöllisen kuukausikannatuksen ohella puskapapeille on hankittu mm. Raamattuja ja kulkuvälineitä työtä helpottamaan.

Lastenkoti Intian Dimapurissa

Seurakuntamme lapsityöllä on useiden vuosien ajan ollut kummikannatuskohteena Intian Dimapurissa sijaitseva orpokoti, jota on säännöllisesti tuettu mm. kirppis-varoin.

Operaatio Joulun Lapsi

Lähetysjärjestö Patmoksen Operaatio Joulun Lapsi -lahjakeräys Romaniaan on ollut lapsityömme hieno ponnistus jo useana jouluna. Paketteja on lähetetty vuosittain kauttamme n. 200 kpl.

Eväät elämään

Olemme useana vuonna olleet mukana Fidan Eväät elämään -lipaskeräyksessä. Myös Tähtien alla -konsertin tuotto on ohjattu Fidan kautta tehtävään kehitysaputyöhön.

Lähetyspuoti, lähetyspiirit ym.

Varoja lähetystyöhön on kerätty Suolahdessa, Äänekoskella ja Sumiaisissa toimivien lähetyspiirien kautta sekä Lähetyspuodin, -myyjäisten, -lounaiden ja -konserttien tuotoilla.

Hannu Lahtisen Hän kutsui minua -kirjan julkistus v. 2016
Morjat
Dimapurin lastenkoti
Lähetyspuoti Kotikirkolla
Fidan Eväät elämään -keräys
Lähetyspiiri
Patmoksen operaatio Joulun Lapsi