Lähetystyö

Lähettimme Hannu Lahtinen

Suolahdessa saatu kutsu saavuttamattomien kansojen pariin on kantanut pitkälle. 2000-luvulla Lahtiset työskentelivät seurakuntamme lähetteinä useita vuosia Jordaniassa, jonka jälkeen Hannu palveli osakannatuksellamme Fidan koordinaattorina eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä Hannu toimii osakannatuksella seurakuntamme lähettinä Marttyyrien Ääni -järjestön palveluksessa.

Etiopian ”puskapapit”

Seurakuntamme kannattaa Fidan kautta tällä hetkellä kolmea ”puskapappi”-evankelistaa Etiopiassa. Säännöllisen kuukausikannatuksen ohella puskapapeille on hankittu mm. Raamattuja ja kulkuvälineitä työtä helpottamaan.

Lapsityön lähetyskohteet

Seurakuntamme lapsityöllä on ollut kummikannatuskohteena Intian Dimapurissa sijaitseva orpokoti. Uudempi lähetyskohde on Dogo Nahawan kristillinen koulu Nigeriassa, jonne ohjataan kirpputorimyynnillä saatuja varoja Marttyyrien Äänen kautta.

Operaatio Joulun Lapsi

Lähetysjärjestö Patmoksen Operaatio Joulun Lapsi -lahjakeräyksessä mukanaoleminen on ollut lapsityömme hieno ponnistus useana jouluna. Paketteja on lähetetty vuosittain kauttamme jopa 200 kpl.

Eväät elämään

Olemme useana vuonna olleet mukana Fidan Eväät elämään -lipaskeräyksessä. Myös Tähtien alla -konsertin tuotto on ohjattu Fidan kautta tehtävään kehitysaputyöhön.

Lähetyspuoti, lähetyspiirit ym.

Varoja lähetystyöhön on kerätty Suolahdessa, Äänekoskella ja Sumiaisissa toimivien lähetyspiirien kautta sekä lähetyspuodin, -myyjäisten, -lounaiden ja -konserttien tuotoilla.

Hannu Lahtisen Hän kutsui minua -kirjan julkistus v. 2016
Morjan perhe toimi lähetysharjoittelussa Espanjassa vuosina 2021-2022
Dimapurin lastenkoti Intiassa
Lähetyspuoti Kotikirkolla
Fidan Eväät elämään -keräys
Lähetyspiiri
Patmoksen operaatio Joulun Lapsi