Kotikirkko

Suolahden Helluntaiseurakunta

Facebook
Seurakunta tänään 

Seurakuntamme sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, 20 000 asukkaan kaupungissa Äänekoskella, Suolahden taajamassa.

"Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." Joh. 13:35

Suolahden HelluntaiseurakuntaSuolahden Helluntaiseurakunta on pieni, mutta vireä ja lämminhenkinen yhteisö, jossa erilaiset persoonat ja ikäpolvet kohtaavat toisiaan. Evankeliumin eteenpäin vieminen, uskovien yhteys sekä kasvaminen Raamatun ja Pyhän Hengen ohjauksessa ovat seurakunnan tärkeimpiä tehtäviä. Seurakuntaan mahtuu paljon toimintaa ja työmuotoja, joista kerrotaan näillä sivuilla.

Suolahden Helluntaiseurakunta kuuluu Suomen Helluntaikirkkoon. Seurakuntamme päätoimisena työntekijänä aloitti 1.9.2016 Jani Utriainen. Palkatun työntekijän lisäksi seurakunnan toiminta perustuu vapaaehtoisiin jäseniin, jotka omalla panoksellaan ovat työssä mukana. Tavoite onkin, että jokainen voisi löytää oman paikkansa ja kutsumuksensa yhteisessä työssä.

Seurakunnan normaalin viikkorytmin muodostavat sunnuntain jumalanpalvelukset klo 11 sekä tiistai -illan rukouskokous klo 18. Noin puolentoista tunnin mittainen sunnuntain tilaisuus pitää sisällään Raamatun opetusta, rukousta ja laulua. Samaan aikaan sivusalissa on lapsille pyhäkoulu*. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina järjestetään ehtoollisjuhla ja kuukauden toisena tiistaina rukous- ja ylistyspainotteinen Taivaasta tuulee -ilta*. Kuukauden kolmantena sunnuntaina on yleensä vaihtelevan teeman mukainen iltatilaisuus klo 18. Olet aina tervetullut tilaisuuksiin kuulemaan evankeliumin sanomaa rakastavasta Jumalasta sekä saamaan esirukous- ja sielunhoitoapua. Tietoa tarkemmin, ks. tilaisuudet.

Suolahden Helluntaiseurakunta toimii myös lähipitäjissä. Sumiaisissa kokoonnutaan kodeissa ja Konnevedellä Hyvän Sanoman keskuksessa.

* Ei kesäaikana

Suolahden Helluntaiseurakunta, Niemelänkatu 5, 44200 Suolahti