Kotikirkko

Suolahden Helluntaiseurakunta

Facebook
Lapsityö 

Lapsityö on tärkeä osa seurakunnan työtä. "Antakaa lasten tulla tyköni, sillä heidän kaltaistensa on taivasten valtakunta". Matt. 19:14

Kesäleiriläisiä Lapsityö on seurakunnan tärkeimpiä työmuotoja

Sunnuntain pyhäkoulu tarjoaa jumalanpalveluksen yhteydessä lapsille mukavaa tekemistä askarteluineen ja retkineen, unohtamatta sanomaa rakastavasta Jumalasta.

Syksyllä 2006 aloitettiin suositut Kids' Action Night -illat Asemakadun koululla yhdessä Vapaaseurakunnan kanssa. Tapahtuma on lähtenyt liikkeelle Jyväskylästä yli 10 vuotta sitten, ja toimii nykyään lukuisilla paikkakunnilla ympäri Suomen sekä myös Ruotsissa. Kahden ja puolen tunnin mittaiset illat ovat täynnä "äksöniä": toistakymmentä hauskaa toimintapistettä, musiikkia, näytelmiä, nyyttärit - unohtamatta kristillistä sanomaa. Illoissa on käynyt parhaimmillaan liki 200 lasta!

Kids' Actionin tiimoilta aloitettiin syksyllä 2011 myös kerhotoimintaa Toivon Sillan tiloissa kaupungin keskustassa. Kahden viikon välein maanantai-iltaisin pidettävä Kids' Action -kerho on otettu innolla vastaan ja kerhossa käynyt n. 30-50 lasta joka kerralla.

Pyhäkoulussa

Talvi- ja kesäleirit ovat oleellinen osa lapsityötä. Ne ovat tuoneet ikimuistoisia hetkiä lapsille jo monen sukupolven ajan. Tavaksi on tullut järjestää kesäleirit läheisessä Kangaslammen leirikeskuksessa ja talvileirit useimmiten Haapalan kyläkoululla. Viime vuosina on pidetty myös viikonlopun syysleirejä seurakunnan tiloissa. Osanottajien lukumäärä vaihtelee muutamasta kymmenestä jopa 70 lapseen isosineen ja ohjaajineen. Lapset viihtyvät leireillä hauskan ajanvieton, pelailun ja ohjelman merkeissä, joten mukaan on helppo uudemmankin tulla. Talvileirit ajoittuvat yleensä hiihtolomaviikolle, mutta kesäleirien ajankohta saattaa vaihdella.

Jippii

Lapsi- ja nuorisotyön opintomatka Espanjaan 2020

Lapsi- ja nuorisotyöntekijöistä sekä Jippii-kuorosta koostuva ryhmä lähtee matkalle Espanjaan 24.2-3.3.2020 hakemaan uutta intoa ja ideoita lapsityöhön. Jippii-kuoro esiintyy Torreviejassa sekä San Javierissa ja tutustuu paikalliseen Jippii-kuorotoimintaan.

Leader Viisari on myöntänyt Visiitti 2 -teemahankerahoitusta EU:n maaseuturahastosta.

   
Suolahden Helluntaiseurakunta, Niemelänkatu 5, 44200 Suolahti